Friday, April 21, 2017

Spring Peach Warm Tones look

Hi guys!
Lagi musim spring, pengen nya yang pink pink bisa di lihat look nya
SPRING PINK


Meanwhile kali ini mau coba ke peach tones. 
Pasti nya ga malah cantik dengan yang pink version. 
Very natural soft looking without being too much but still you got that Bam effect lol. 

Sama dengan yang pink version, yaitu lebih ke healthy glow natural looking atau skin focus look ya.

 

Peach life πŸ‘ 
.
.
.
Deets yo  : 
  1. Chica Y Chico Skin Glow Essence #chicaychico 
  2. @ofracosmetics x @kkimthai Wanderlush
  3. #shuuemura Skin Fit Foundation 564, Painting Liner in Black, Dolly Red Lucid Rouge Unlimited Supreme Shine, Face Powder Matte 5YR #γ‚·γƒ₯ウウエムラ @shuuemura
  4. @toofacedcosmetics Everything Nice Palette, Chocolate Soleil    
  5. #anastasiabeverlyhills Dipbrow Pomade in Dark brown, Mario Palette
Agak luminous. and yes aku ga pake any highlighters. itu aku blush yang ada shimmer, jadi memberikan effect agak shiny but bukan kaya keringatan.
 
untuk yang punya kulit medium ke gelap bisa cobain ini kalo yang pink kurang masuk dikulit kalian.
 
aku jarang banget make up kaya gini sebetulnya. cum iseng ajah. Biasa nya i'm all about glam all the time. i don't really like luminous things. i prefer matte all the time. but hey let's try something different.

Read More




Monday, April 17, 2017

Make Up for black hair and red lips without being too much

have you ever feel when you have black hair and sometimes your make up doesn't feel right ?
you feel too heavy or just too much with what's going on on your face or hair ?

well i do. i feel that my hair is way too black.
and it doesn't feel right with the make up i put on specially with red lips.
just too much! 

i love to play with false lashes and i hate natural light type of lashes.
i want big drama black lashes.

Let me tell you my secret! 
It's all about the blush. This is just my opinion and it works on me. 

You know what I love to put layers of foundation on my face but when I want to wear red lips, I tried so hard to avoid that, specially if you have wide face too. 
I swear to God it makes my face look way cakey with red lips. 

I do have hard time and love hate relationship of combination of red lips and black hair. 


Well, you can see that I don't put too much blush. 
Just bronzer and Highlighters. 
I want my eyes to pop and my red lips too. 

Some people just like if you wear red lips, avoid drama on your eyes. Well I want both to be Centre of the attention and I have to think twice what can I do without being too much?! 

Yes avoid layers of foundation and too red blushes or very strong blushes is not good for red lips. 
We want our check to be pretty calm. 

I sheer out the foundation and put less blush on it. 
You can use Concealer to cover spot some blemishes. 
I have yellow undertone, but with red lips  my yellow understone doesn't seem right in my opinion. 

So I changed my foundation more into pinkish cool tone kinda things and blend it to the neck. We want in da same harmony not separated! 

So what do you think?
So i have strong eyes and vibrant lips in da same time without being too much. 
How baw dah? 
Let me know! 

Thanks guys ! 

Read More




Friday, April 14, 2017

SPRING PINK GIRLY MAKE UP 2017

Spring is here and let's try new look.

Spring in my opinion is so feminime, soft, skin focus look, and girly.
I love to use a lot of pink for these look.

so here is the look i created for these Spring season.
inspired by Sakura in Japan.





Spring Make up πŸ’•πŸŒΈ :
1. #ofracosmetics Wanderlush @ofracosmetics x @kkimthai. i will review it soon yeah. i love this moisturizer and it could be use as primer too it has sticky feeling.
2. #guerlain L'Or Pure Radiance Primer @guerlain. I have reviewd it on my blog about these primer. it claims to give you tightening effect. and for these look i want my face to be lifted.

3. La Girl Pro conceal correctors in Green. actually i have a lot of redness on my face that's why i need green corrector to conceal the redness on my face.

4. #chicca キッカ γ‚½γƒͺッド フゑンデーション #キッカ @chicca.jp , mixed a lil bit with
6. #albion tight film foundation @albion_jp
7. RCMA no color powder
8. #suqqu #スック Face Up brightening Powder @suqqu_official it gives me radiant look. i love these powder so much. i have reviewed it before so please check em out.

9. @toofacedcosmetics Everything Nice Palette, Chocolate Soleil
10. #esteelauder @esteelauder Double Wear powder foundation. it has great coverage. after i dust off the excess powder of RCMA. i use these powder to give me more coverage and matte looks.
11. #shuuemura #γ‚·γƒ₯ウウエムラ Painting Liner in Black, Laque Supreme PK shuuemura

12. #anastasiabeverlyhills Dipbrow Pomade in Dark brown
13. Burberry SS 16 Highlighters Runaway Palette. it is gorgeous highlighters.



These look focus more on the skin and less dramatic vibrant lip colors.
i did put the blush a lil bit more because i want my cheek to be pop a lil bit more.
don't forget to moisturize your skin pretty well. we want to achieve healthy skin looking.
i don't really like to tie my hair or up do my hair actually. but these look is special and new to me. i used to do my hair down and glam curls wavy kinda things.

Read More




Monday, April 10, 2017

Clarisonic Mia Fit review

Penting bagi kita untuk take care our skin lah ya. Banyak cara Dari brand A-Z TAPI kadang masih ga bersih apalagi habis pakai makeup yang lumayan tebel.

Well, pasti sudah sering dengar dengan brand Clarisonic Ini.



Clarisonic adalah tools yang dipakai untuk membersihkan makeup kita sampai 6 x lebih bersih daripada tangan kita.



Well, apa Itu bener? 
Yes you heard it right! Clarisonic is the best from the range.



Ada Banyak macam jenis si Clarisonic Ini. Mulai Dari Mia, mia 2, Mia aria and many more. Beda Nya Dari speed dan brush Nya.

ini yang mia 2 kayanya


Keluaran pertama hanya memiliki satu kecepatan which is untuk heavy makeup kurang bersih. Mia 2 punya 2 kecepatan, untuk daily atau setelah penggunaan sunscreen yang tebel dan makeup. 

Yang terbaru adalah Mia FIT! Bentuk Nya sedikit berbeda Dari pendahulunya. Mia fit jauh lebih compact dan kecil sehingga mudah untuk dibawa travelling. Untuk bentuk seperti Ini lebih mudah dipegang oleh kita. Dan Mia fit Ini brush head Nya lebih delicate jadi Tidak terlalu harsh seperti yang dulu. 


Untuk kalian yang memiliki sensitive skin bisa coba yang Ini! Karena brush lebih halus, delicate dan kecepatan yang pas untuk pengguna make up dan untuk membersihkan muka sehari hari. Mia fit tetap memilik 2 kecepatan yang ok banget. 

Didalam Nya terdapat : 
Device Itu sendiri 
Charger 
Mini size face wash 
Brush head 

Brush head diganti sekitar 3-4 bulan. Ada Banyak jenis bisa disesuaikan oleh kebutuhan kulit kamu. I prefer sensitive brush head dan delicate Karena Itu yang Buat less break out. 
Jangan beli brush deep Pore Karena Itu bikin jerawatan Karena bristle lebih gede dan kasar. 

Harga : waktu aku beli Ini setelah Di kurs Kan sekitar 3.200.000 
Ya mahal Jangan disamakan dengan Olay punya. This is Clarisonic! 

Cara pake Nya pun gampang. Ya tinggal dibasahin si brush head dan wajah kita. Dikasih sabun Di brush head Nya, pilih kecepatan yang kamu mau dan tinggal pakai. 

Ada cara penggunaan juga. 
20 detik untuk forehead 
20 detik untuk hidung, ragu 
10 detik untuk each cheek 
10 detik bisa untuk leher kita. ( additional, for speed 2) 
Ada bunyi beep kok untuk dikasih tau ke kita kapan harus move the tools to other parts. 

Tidak perlu terlalu ditekan biasa ajah. 



Oh ya, if you find little bump after using these Itu wajah ya Karena seakan muka kita Di detox. Bener bener 6x lebih bersih. Kalau Ada jerawat 1-5 keluar Itu jerawat kecil Karena muka kita bener bener dibersihkan and later bakal ilang. Don't stop Di Tengah Tengah. 
Jerawat keluar setelah penggunaan sekitar seminggu wajah ya . Ga usah lebay. 

Aku saranin pake Ini ga perlu tiap hari. 3 minggu 1-3 Kali ajah. Aku prefer pakai pada saat malam hari sebelum tidur. 
Aku ga pakai setiap hari. Dalam 3 minggu sekitar 1-2 kali penggunaan.
kalo pake setiap hari breakout soalnya. jadi ini bagi aku lebih ke deep cleansing tapi cuma 1-2 kali per 3 minggu.



Read More




Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML