Monday, June 19, 2017

KIM THAI OFRA WANDERLUSH MOISTURIZER REVIEW

Halo semua...
kali ini mau ulas soal Kim Thai x OFRA WANDERLUSH  Moisturizer.
I'm not a big fan of Ofra actually, but i like Kim Thai so yeah i purchased it to support her.
but ga usah kuatir karena pasti aku kasih honest review as always. 
 
Jadi ini moisturizer atau pelembab yang juga berfunsgi sebagai Primer. Jadi bisa dual fungsi, selain melembabkan Tapi juga ada effect buat make up kita nempel dimuka dan tahan lama pastinya. 

Itu sih claim nya but is it really works ? 
Well..... baca sampe bawah hehe
 
 
 
Yes! 
Ini moisturizer betul betul ga greasy at all. 
Ga bikin muka kita jadi oily after apply ini cream. 
Langsung meresap gitu. 
And iya aku ga pake primer kalo pake ini moisturizer karena ada kandungan glycerin didalam nya yang buat effect make up kita nempel. 

This product is not sticky at all
Trust me! 
It feels great on my skin. 
It has aloe Vera in the ingredients so it helps out to reduce the redness on your face. 
Well jujur aku ga liat ada effect reduce the redness sih. 
Tapi kalo melembabkan bikin kulit kenyal itu iya banget. 
 

Cocok untuk segala jenis kulit.
Ini moisturizer lightweight banget. 
Wangi nya ga menyegat kok. Bukan perfume-y moisturizer gt lah. 

No break out . Aku ga jerawatan pake moisturizer ini. 
No irritation juga and I love it .
Untuk harga aku lupa berapa. Tapi kalo Ofra ya terjangkau lah ya.
 
Ga ada pump emang sih bentuk jar. Ambil cream nya pake spatula untuk kebersihan. 


Well aku pake ini jujur ga tiap hari emang. 
Aku pake ini moisturizer pas aku make up an. 
Karena emang bagus untuk underneath the make up. 
Untuk sehari hari aku pake moisturizer yang emang banyak skincare benefits nya . 
Kayanya ini lebih dipake untuk make up punya. 
Overall I like it ini Ofra Wanderlush 

And congrats to Kim Thai for the collaboration. 
Read More




Thursday, June 15, 2017

Bride to Be Bridal make up tips

Bride to be....
amen!!!! 
Hahaha it just bride make up tutorial 


Siapa bilang mau nikah harus pake make up artist? 
Well Iya sih kita kan harus Tampil cantik. Apalagi ini sekali Salam seumur hidup. Apa salah nya mempercantik di hari special? 

But kalo kamu udah pro make up artist ya why not to do make up by yourself! Ngirit bok. Hahhaha 



 tips :
kenali jenis kulit kamu. Jangan ragu diskusikan dengan Make Up artis kamu. kalo kamu gampang berminyak, minta yang matte. pokoknya harus diskusi sama makeup artist yang kmau pilih.

biasanya yang mau jadi pengantin nih, bakal ke dokter atau apalah. nah minta yang perawatan yang ga ngelupas. jujur ya as make up artist kalo make up client pas lagi ngelupas muka nya rasanya pengen nangis. Diakalin pake apapun juga susah, karena ngelupas tadi kulitnya.

minta primer yang tahan lama, oil free dan pore minimizing. ini wajib.

mascara minta yang tahan air. Eyeliner pun begitu.

pilih warna eyeshadow yang neutral. ga usah biru, ijo dll. Tapi kalau adatnya seperti itu ya monggo. ga ada salahnya juga. Proud dong mengangkat adat ya ga?

pake lippbalm deh dari jauh jauh hari, mulai rawat walaupun kesannya cuma lip balm, but jangan sampe kering banget bibirnya.

 


 Deets yo : 
1.  Dr. Althea Power Whitening Gluathione Cream @dr.althea_official @altheakorea 
2. @esteelauder Futurist Aqua Brilliance Creme foundation 
3. Wet and Wild Photo Focus Foundation 
4. #シュウウエムラ Painting Liner in Black #shuuemura @shuuemura
5. @toofacedcosmetics Everything Nice Palette, Chocolate Soleil 
6. #anastasiabeverlyhills Dipbrow Pomade in Dark brown, Modern Renaissance Palette @anastasiabeverlyhills
7.Burberry SS 16 Highlighters Runaway Palette 
8. Mac cosmetics Twig + Fleshpot lipstick
 9. @hudabeauty FARAH LASHES @shophudabeauty
 
setting spray mah keharusan. karena kita mau make up nya tahan lama. jangan lupaaaa!!!! pilih yang bisa buat make up long lasting.
 
mascara juga tahan air. pas nangis kan ga lucu ya nek.
 
untuk lipstick memang kupilih nude karena aku ga suka mentereng sebetulnya hehehe.
tapi ini kan personal preference jadi bisa diganti sesuka hati.
pilohan blush juga sama, aku suka agak nude untuk semua nya jadi ya begitu deh haha
ok see you soon

Read More




Wednesday, June 7, 2017

TARTE SHAPE TAPE CONCEALER REVIEW

Pastinya udah familiar lah ya sama concealer ini.
ini concealer udah di raves dan di approved saama hampir seluruh beauty bloggers atau youtubers lah.
 
yes, it's Tarte Shape Tape.
udah ga diragukan lagi ini concealer
 
 
Tarte termasuk high end brand ya.
dan ini hanya dijual di ULTA dan Tarte website sendiri.
there is no Shape Tape in Sephora.

Warna pilihannya banyak banget ini Tarte dari gelap sampe terangso kalian pasti bisa nemukan warna yang cocok.
untuk highlight atau tutupin dark circle piloh warna setingkat lebih terang dari warna kuli, meanwhile kalo foundation pilih yang match sama warna kulit. ga usah di putih putihin kalo foundation.
ga match sama tangan nek aduh malu nya. ga banget kesannya kalian maksa banget.
Be proud with your own skin.
 
untuk conealer ini sangat full coverage!!! nampol emang ini concealer.
kalo bisa nutupin dosa udah kubeli banyak deh ini concealer. lol
moving on.
 
ini concealer ada spatula nya gede banget and ini concealer lil bit goes long way.
artinya ga usah pake banyak banyak untuk di undereye.
dikit ajah udah cukup kok.
tapi kalo klaian dark circle nya parah ya bisa dibanyakin sih.
personal reference ajah.
 
Agak kering sih iya tapi ga banget. kalo mau luminous concealer ya coba Becca concealer.
tapi menurut ku concealer untuk highlight mending yang matte.
harga nya sekitar IDR. 450.000-480.000 lebih dari itu jangan di beli kemahalan.
banyak kok sudah ol shop yang jual juga.
 
aku pake warna fair neutral kebetulan warna lainnya abis dan it's ok lah i can fix it too. 
untuk nutupin blemishes apalagi juara ini concealer.
you can go no wrong jelas.
what can i say
this concealer is heaven sent.
blendable banget.
crease less dibanding concealer lainnya.
walaupun dibiarin agak lama loh, ga crease banget. cuma ya kalo bisa secepetnya di set sama powder
tetep sih harus di set untuk prevent something happen haha
pake light powder ajah jangan full coverage powder.
loose powder atau compact powder yang sangat light sudah bisa untuk set ini concealer.
ga settle di fine lines loh ini concealer. udah pokoknya must have ini concealer.
sekian,.....
 

sorry untuk pembaca baru. note ajah aku bukan blogger yang suka panjang panjang review nya.
kalo bagus ya kubilang bagus.
kalo jelek ya ku bilang jelek pastinya.
honest opinion as always. aku kurang suka yang bertele tele sampe dijelasin bahan nya lah apa lah.
toh bisa di check tinggal di search keluar lah ingredients nya. ga perlu susah susah nulis atau copy paste satu satu. just my opinion okay.
byeee

Read More




DIOR AIRFLASH FOUNDATION

Hey guys. Kali ini mau review very luxury items from Dior Beauty.
Yes, i love luxury stuffs.
Ini foundation di raves sama Patrick Star, Jeffree Star and of course Manny Mua.


So when I was In New York aku ke sephora coba beli ini foundation.
NEW YORK I FREAKING MISS YOU.
YOU ARE THE BEST NEW YORK. SO MANY GOOD MEMORIES.
I LOVE YOU



At first the Beauty assistant gimme the wrong colors and I was not happy with the colors . So I asked another beauty assistant to match me the foundation colors. I have yellow undertone of course duh what else is new. 
The girl beauty assistant didn't really help me a lot. 
But the boy one helped me a lot. He matched it with my neck and gave me touch up for my face too. He was so nice. 

I got 201 linen colors.


And I'm blown away with the result. 
It just so beautiful airbrush finish and not cakey at all. 
It's so light on my skin. 
Highly recommend if you Spray it on the brush then directly on your face. But still you can do it if you want to.

You can build it up and it blends beautifully. 
No break out or irritation to use this foundation. 
Don't use brush that so stiff. 
Flat round brush or synthetic one better.
I bought Sephora foundation brush no 55 i guess. 34 $ for the brush i guess. pretty expensive but nevermind the quality is good. better than Morphe well duh of course.

for the foundation itself it cost $62. its luxury foundation so of course not surprise at all.
SO YEAH ITs so beautiful result and im going to repurchase this foundation. Aku kurang tau haga di Indonesia berapa ya.
i'm totally in love with this foundation. pasti nya jangan dipake tiap ari, sayang banget nek. mahal ini foundation.
jadi untuk special occasion only to give you airbrush beautiful soft finish.


plese check here for better details click HERE










Read More




Milani Retouch and Erase Light Lifting Concealer Review

Halo halo.
Balik lagi review drugstore brands, yang lagi hype di perbincangkan. 

Well, sebelumnya maaf banget kalo udah jarang post karena kesibukan ini!!! 

Udah langsung ajah ya. Aku Bukan tipe blogger yang jelasin atau list ingredients satu persatu. Karena let's be real, emang kalian tau fungsi masing masking dari the is ingredients tertentu? Mungkin ga semua paham kan. Kadang ada tuh yg sampe dilist bahan nya apa ajah. Meanwhile I mean gurllllllll just to the point please.  I appreciate it for sure to list them up. But don't forget the main things is the review itself. Based on your opinion. Bukan di baik baikin review nya. Muakkk deh lol 

Okay whatever moving on



Aku tau Concealer ini dari Kathleen lights sebetulnya. As you know I'm not familiar in drugstore brands. I like my high end better but right now drugstore step up their game. So why not try this out. 

Well, jujur ya ini Concealer murah loh cuma Rp. 130.000 compared to my NARS radiant creamy Concealer or my Tarte Shape tape Concealer yg bomb banget Coverage nya.


Dengan harga segitu not bad loh for Concealer. 
It blends beautifully 
Pilihan warna aku kurang suka sih. Cenderung ke yellow undertone ini Concealer. 
Kalo kamu punya fine lines di sekitar area mata, ini Concealer Akan emphasize it well. Harus bener bener di blend karena kalo ga bakal settled gitu. 
Mending di set dengan yg bener bener light powder. Jangan set dengan powder foundation karena beneran it looks cakey. 
Coverage nya medium Bukan full coverage kaya Shape tape ya but lumayan lah. I do enjoy to use this Concealer cuma ya better moisture your skin well dulu.
Untuk cover blemishes sih ok ya. 
Ini ga pake spatula atau apalah itu namanya. Applicator nya langsung gt. Di squeeze.
Untuk no make up makeup kaya Desi Perkins punya itu bisa. Ini emang light Concealer nya Bukan type heavy duty Concealer.
ga ada effect lifting seperti namanya Lifting concealer
ok sekian.
untuk pengen tau hasil nya di ajah ku bisa check di post ku sebelumnya. HASIL PEMAKAIAN BISA DI CHECK DISINI
Read More




Monday, June 5, 2017

Wet and Wild Photofocus Foundation Review

Hey guys welcome back to my blog
Well, it has been a while so let's review the most hype foundation on youtube, from the brand Wet and Wild.

So many people raves about it and let's see how it works because sometimes youtubers, they get paid for the review and still claims honest review. hmmm i don't think so.


So, from the price point it's pretty cheap. only $ 5.99 for 30 ml foundation.
and they have pretty good color selection too.




Foundation review :
Harga nya sangat terjangkau. sekitar 130.000 Rupiah untuk 30 ml
pilihan warna juga banyak, kebetulan aku soft beige dan pas banget dikulit ku.
ada saptula nya, bukan pump which i don't really like.
oxidize sih iya, artinya berubah warna setelah beberapa menit. tapi ga oxidize banget kok.
cenderung semi matte sih aku bilang.

nah cons nya adalah,
Indonesia ini kan panas ya, and menurut ku kurang cocok sama ini foundation.
kenapa?
pecah semua bok apalagi kalo kamu gampang keringatan.
sumpah nyesek liatnya pecah semua apalagi yang punya dry patches.

kenapa review di youtube kok bagus?
kembali lagi ya, disana Amerika ga sepanas Indonesia cuacanya. jadi pengaruh cuaca juga.
disini apalagi Surabaya pake foundation ini, aduh leleh cuy. mana tahan.

kalo kamu ga ada dry patches sih kayanya ga bermasalah. atau kamu ga gampang keringatan.

di foto emang kelihatan bagus ini foundation.
ini foundation sudah di test dari berbagai lighting yang ada and emang hasil nya oke untuk foto.
Untuk mau tahan lama itu engga, hedeh leleh ini foundation.



itu ketika aku di tempat ber ac.
It Looks Great right? 
My face so luminous not cakey at all but 
pas keluar ruangan hedehhhhhh not good.
memang di foto kelihatan bagus tapi kan yang penting real life. ya ga ?
jadi emang kondisi cuaca juga sangat mempengaruhi.
oh ya itu aku buat make up luminous, karena sekarang trend all about it, meanwhile i'm more into matte finish.

untuk kalian yang oily banget kulitnya kayaknya ga cocok deh.
so better save up untuk beli some high end that really works for you.
karena base itu penting.
mau secantik apa mata kalian atau lipstick kalian kalau foundation nya ga banget leleh atau cakey atau apalah kelihatan banget dry patches itu ga banget.

so that's all ya guys.
please don't judge me because i don't really like this products.
maybe it works for you but not for me.
so yeah
cya





Read More




Wednesday, May 17, 2017

BOUJEE Make UP. $850 on my face

Ayyy, back on track to blog again.
yeah now let's talk about boujee make up.
Boujee make up, boujee dari kata borju alias mewah dan sebagainya.

Nah, kali ini mau ikutin Tati, aka Glam life guru. pasti pada tau lah ya kalo pecinta western make up apalagi yang doyan nongkrong di youtube.

Nah, kali ini aku pake semua produk high end aku untuk create boujee make up ini.

di total sekitar, $850 . yeah $850.
850 x Rp. 13.500 : Rp. 11.475.000 yes RP. 11.475.000 on my face.
that's a lot of money. aku tau kok. tujuan dari post ini bukan untuk sombong atau apalah.
Tapi hanya untuk have fun. Tati ajah 3000$ (tiga ribu dollar on her face). apalah arti yang cuma 850 dollar, sekitar 11.500.000 on my face.

tapi kalo ada yang comment ih sombong lah atau apalah ya terserah mah bebas.
It's my blog, my money, kenapa pada lo yang pusing. istilah nya gitu.
but please remember its not about to brag about. just for fun dan kebetulan aku punya. udah gitu ajah.
bersyukur, iya.
terima kasih Tuhan.

let's take a look



Boujee make up 💵💴
Full face using expensive products . 
Total amount : $850 

Haters be like : 
" Aduh, sombong nya "
" Gue juga bisa re create begitu an pake produk biasa ajah "
"Maybelline juga bisa kali kak" 



Suqqu Light Solution Essence $90 
Suqqu light Solution Lotion $65
Dr. Althea brightener cream $40 
Guerlain L'or pure radiance Face Primer $74 
Dior Airflash foundation $62 
Estée Lauder double wear foundation for T zone $40 
Tarte shape tape Concealer $25 
Mac light boost $26 
Chanel Loose powder $55 
Anastasia Beverly Hills Dipbrow $18 
Anastasia contour kit $40
NARS boys don't cry blush $41
Estée Lauder pure color envy blush to add shimmery look $34 
Shu Uemura Painting liner $25 
Anastasia Beverly Hills modern Renaissance $42 
Burberry highlighters $68 
Tatcha luminous dewy must $48 
Make up store lipstick $27 
Shu uemura laque supreme gloss $30

the products :

bye guys
Read More




Friday, April 21, 2017

Spring Peach Warm Tones look

Hi guys!
Lagi musim spring, pengen nya yang pink pink bisa di lihat look nya
SPRING PINK


Meanwhile kali ini mau coba ke peach tones. 
Pasti nya ga malah cantik dengan yang pink version. 
Very natural soft looking without being too much but still you got that Bam effect lol. 

Sama dengan yang pink version, yaitu lebih ke healthy glow natural looking atau skin focus look ya.

 

Peach life 🍑 
.
.
.
Deets yo  : 
  1. Chica Y Chico Skin Glow Essence #chicaychico 
  2. @ofracosmetics x @kkimthai Wanderlush
  3. #shuuemura Skin Fit Foundation 564, Painting Liner in Black, Dolly Red Lucid Rouge Unlimited Supreme Shine, Face Powder Matte 5YR #シュウウエムラ @shuuemura
  4. @toofacedcosmetics Everything Nice Palette, Chocolate Soleil    
  5. #anastasiabeverlyhills Dipbrow Pomade in Dark brown, Mario Palette
Agak luminous. and yes aku ga pake any highlighters. itu aku blush yang ada shimmer, jadi memberikan effect agak shiny but bukan kaya keringatan.
 
untuk yang punya kulit medium ke gelap bisa cobain ini kalo yang pink kurang masuk dikulit kalian.
 
aku jarang banget make up kaya gini sebetulnya. cum iseng ajah. Biasa nya i'm all about glam all the time. i don't really like luminous things. i prefer matte all the time. but hey let's try something different.

Read More




Monday, April 17, 2017

Make Up for black hair and red lips without being too much

have you ever feel when you have black hair and sometimes your make up doesn't feel right ?
you feel too heavy or just too much with what's going on on your face or hair ?

well i do. i feel that my hair is way too black.
and it doesn't feel right with the make up i put on specially with red lips.
just too much! 

i love to play with false lashes and i hate natural light type of lashes.
i want big drama black lashes.

Let me tell you my secret! 
It's all about the blush. This is just my opinion and it works on me. 

You know what I love to put layers of foundation on my face but when I want to wear red lips, I tried so hard to avoid that, specially if you have wide face too. 
I swear to God it makes my face look way cakey with red lips. 

I do have hard time and love hate relationship of combination of red lips and black hair. 


Well, you can see that I don't put too much blush. 
Just bronzer and Highlighters. 
I want my eyes to pop and my red lips too. 

Some people just like if you wear red lips, avoid drama on your eyes. Well I want both to be Centre of the attention and I have to think twice what can I do without being too much?! 

Yes avoid layers of foundation and too red blushes or very strong blushes is not good for red lips. 
We want our check to be pretty calm. 

I sheer out the foundation and put less blush on it. 
You can use Concealer to cover spot some blemishes. 
I have yellow undertone, but with red lips  my yellow understone doesn't seem right in my opinion. 

So I changed my foundation more into pinkish cool tone kinda things and blend it to the neck. We want in da same harmony not separated! 

So what do you think?
So i have strong eyes and vibrant lips in da same time without being too much. 
How baw dah? 
Let me know! 

Thanks guys ! 

Read More




Friday, April 14, 2017

SPRING PINK GIRLY MAKE UP 2017

Spring is here and let's try new look.

Spring in my opinion is so feminime, soft, skin focus look, and girly.
I love to use a lot of pink for these look.

so here is the look i created for these Spring season.
inspired by Sakura in Japan.





Spring Make up 💕🌸 :
1. #ofracosmetics Wanderlush @ofracosmetics x @kkimthai. i will review it soon yeah. i love this moisturizer and it could be use as primer too it has sticky feeling.
2. #guerlain L'Or Pure Radiance Primer @guerlain. I have reviewd it on my blog about these primer. it claims to give you tightening effect. and for these look i want my face to be lifted.

3. La Girl Pro conceal correctors in Green. actually i have a lot of redness on my face that's why i need green corrector to conceal the redness on my face.

4. #chicca キッカ ソリッド ファンデーション #キッカ @chicca.jp , mixed a lil bit with
6. #albion tight film foundation @albion_jp
7. RCMA no color powder
8. #suqqu #スック Face Up brightening Powder @suqqu_official it gives me radiant look. i love these powder so much. i have reviewed it before so please check em out.

9. @toofacedcosmetics Everything Nice Palette, Chocolate Soleil
10. #esteelauder @esteelauder Double Wear powder foundation. it has great coverage. after i dust off the excess powder of RCMA. i use these powder to give me more coverage and matte looks.
11. #shuuemura #シュウウエムラ Painting Liner in Black, Laque Supreme PK shuuemura

12. #anastasiabeverlyhills Dipbrow Pomade in Dark brown
13. Burberry SS 16 Highlighters Runaway Palette. it is gorgeous highlighters.



These look focus more on the skin and less dramatic vibrant lip colors.
i did put the blush a lil bit more because i want my cheek to be pop a lil bit more.
don't forget to moisturize your skin pretty well. we want to achieve healthy skin looking.
i don't really like to tie my hair or up do my hair actually. but these look is special and new to me. i used to do my hair down and glam curls wavy kinda things.

Read More




Monday, April 10, 2017

Clarisonic Mia Fit review

Penting bagi kita untuk take care our skin lah ya. Banyak cara Dari brand A-Z TAPI kadang masih ga bersih apalagi habis pakai makeup yang lumayan tebel.

Well, pasti sudah sering dengar dengan brand Clarisonic Ini.



Clarisonic adalah tools yang dipakai untuk membersihkan makeup kita sampai 6 x lebih bersih daripada tangan kita.



Well, apa Itu bener? 
Yes you heard it right! Clarisonic is the best from the range.



Ada Banyak macam jenis si Clarisonic Ini. Mulai Dari Mia, mia 2, Mia aria and many more. Beda Nya Dari speed dan brush Nya.

ini yang mia 2 kayanya


Keluaran pertama hanya memiliki satu kecepatan which is untuk heavy makeup kurang bersih. Mia 2 punya 2 kecepatan, untuk daily atau setelah penggunaan sunscreen yang tebel dan makeup. 

Yang terbaru adalah Mia FIT! Bentuk Nya sedikit berbeda Dari pendahulunya. Mia fit jauh lebih compact dan kecil sehingga mudah untuk dibawa travelling. Untuk bentuk seperti Ini lebih mudah dipegang oleh kita. Dan Mia fit Ini brush head Nya lebih delicate jadi Tidak terlalu harsh seperti yang dulu. 


Untuk kalian yang memiliki sensitive skin bisa coba yang Ini! Karena brush lebih halus, delicate dan kecepatan yang pas untuk pengguna make up dan untuk membersihkan muka sehari hari. Mia fit tetap memilik 2 kecepatan yang ok banget. 

Didalam Nya terdapat : 
Device Itu sendiri 
Charger 
Mini size face wash 
Brush head 

Brush head diganti sekitar 3-4 bulan. Ada Banyak jenis bisa disesuaikan oleh kebutuhan kulit kamu. I prefer sensitive brush head dan delicate Karena Itu yang Buat less break out. 
Jangan beli brush deep Pore Karena Itu bikin jerawatan Karena bristle lebih gede dan kasar. 

Harga : waktu aku beli Ini setelah Di kurs Kan sekitar 3.200.000 
Ya mahal Jangan disamakan dengan Olay punya. This is Clarisonic! 

Cara pake Nya pun gampang. Ya tinggal dibasahin si brush head dan wajah kita. Dikasih sabun Di brush head Nya, pilih kecepatan yang kamu mau dan tinggal pakai. 

Ada cara penggunaan juga. 
20 detik untuk forehead 
20 detik untuk hidung, ragu 
10 detik untuk each cheek 
10 detik bisa untuk leher kita. ( additional, for speed 2) 
Ada bunyi beep kok untuk dikasih tau ke kita kapan harus move the tools to other parts. 

Tidak perlu terlalu ditekan biasa ajah. 



Oh ya, if you find little bump after using these Itu wajah ya Karena seakan muka kita Di detox. Bener bener 6x lebih bersih. Kalau Ada jerawat 1-5 keluar Itu jerawat kecil Karena muka kita bener bener dibersihkan and later bakal ilang. Don't stop Di Tengah Tengah. 
Jerawat keluar setelah penggunaan sekitar seminggu wajah ya . Ga usah lebay. 

Aku saranin pake Ini ga perlu tiap hari. 3 minggu 1-3 Kali ajah. Aku prefer pakai pada saat malam hari sebelum tidur. 
Aku ga pakai setiap hari. Dalam 3 minggu sekitar 1-2 kali penggunaan.
kalo pake setiap hari breakout soalnya. jadi ini bagi aku lebih ke deep cleansing tapi cuma 1-2 kali per 3 minggu.



Read More




Thursday, January 12, 2017

Korean Beauty Skincare Cantella Blemish Ampule Cosrx

Do you guys have any acne, blemishes or redness problem on your face? 
well i think we might have all that problems once tho. 

it's kinda annoying right when you apply your make up and your face texture is not that good or redness is freakin terrible!!!



Well, you might be need to change your skincare regime. 

Now i would love to give you review about this Korean Beauty brand, called COSRX. 
to be honest i'm not that familiar with Korean brand. 
but lets give it a try.

pretty small right? 




product reviews: 
  1. this one helps you to create smooth canvas on your face, specially for acne prone skin or someone with redness on her face. 
  2. helps your to recover the blemishes 
  3. it doesn't irritate  my skin 
  4. This one very high Concentrate Ampule 
  5. Only 20 ml. very small 
  6. It doesn't long last because the small size 
  7. if you don't really have any concern about your face (redness, blemishes, acne) this product is not for you. Try different type. 
  8. is not that expensive. IDR. 250.000 
  9. After wash your face, apply your lotion/ toner then apply this ampule for better result then continue it with moisturizer in the last step.
  10. Absorb very well 
  11. No annoying fragrance. 
  12. It recovers my redness in a week. Yes you read it right. This product actually really help to calm my face. I have very terrible redness on my face. i can't even put blush on my face because the redness is around the cheek and it visible so much if i don't really color correct my face with green base. 
  13. Yeah i will be repurchase if only my redness comeback. Hopefully not yeaah....
  14. No sticky feeling
i highly recommend this product to calm your redness on your face or recover your blemishes. 
Don't give a high hope if you want this product to get rid of your acne. Okay.



see yaaaa......


Read More




Guerlain Paris L'OR Essence D'eclat Radiance Concentrate Make up base

So many good reviews about this L'OR Essence D'eclat Radiance Concentrate Make up base.
To be honest before Beauty bloggers Jeffree Star and Tati were using this, i highly hesitate to try this beauty products.




the price point is insane for freakin primer.
but after so many people using this baby, I purchased this bad baby without thinking too much.
Bye bye money. lol

Jeffree star, Tati, Jaclyn Hill and Nikkie Tutorials swears about this product.
it claims to help you tighten your face and give your smooth canvas.

Well, lets get to the review :

but first of all let me tell you my skin condition.
I have dry skin and I'm 24 years old. So actually i don't really need products to tighten my face cause i'm sure i don't feel anything different with this baby for tightening purpose.





  1. The primer is so beautiful. It has gold flakes which help you to get your radiance back 
  2. It claims to tighten your face but i don't see any difference on my face. But my mom loves this baby cause it really does magic on her face to tighten it up. 
  3. It doesn't blur out the pores you have. go find blurring primer 
  4. it comes in pump and glass of bottle 
  5. It makes my face smoother and help it to moist my dry skin. 
  6. It goes long way. just small amount to cover your whole face 
  7. no sticky feelings 
  8. smells so wonderful
  9. Repurchase ? No
  10. Price : IDR.1.020.000
  11. It does not irritate my skin 
  12. not breaking me out 
  13. perfect for all skin type 
  14. 30 ml 
  15. it does help my make up last longer 
  16. It has some burning feeling, some people mentioned that burning feeling helps you to tighten your face. If so, it does wonder. 
  17. absorb very well on my skin 


gold flakes will disappear once you rub it and push it to your face. 

wanna give it a try? 

Read More




Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML