Friday, September 2, 2016

Products that I used the most. Hit the pan alert!

Pastinya Ada produk yang memang kamu pake terus terusss. You can't live without. 

Nah aku mau show it to you guys products that I've hit the pan already atau memang selalu aku reach out no matter what happen. 

Ini dia produk nya.....

Ini bukti kalo udah last drop, hit the PAN, almost empty. 
Aku tag kalian semua untuk do this chellenge because it is proof that kalian bener bener pake. Bukan cuma Review yang gara gara di endorse terus kalian baik baikin Review nya. I'm not that type of girl. Like really...Yikes! 
I have a lot of stuffs, ini bukan produk yang gue punya cuma satu makanya abis. Don't get me wrong loh ya. I have a lot of stuffs too but they are that i always reach out. 

Clearly you can tell last drop already! 
I can tell the difference with and without using it. Abis cuci rambut langsung aku apply ini and it smells so good. My hair jadi super lembut. Abis disisir ga gradakan. Hahaha. Totally great items. 

Ini cover girls aku pake untuk sehari hari. Good coverage but lightweight. TAPI Ini oxidize pretty fast. Bisa dilihat beneran abis 

Estée Lauder Creme compact Futurist Aqua Brilliance. Ini bener bener aku pake Kalo aku mau heavy glam. Apalagi pas travelling Ini produk ga makan tempat secara Gue beli refill Nya. Gue pikir ga penting lah case Nya cuma dikasih kaca gt ajah. 
Ga makan tempat, ga kuatir pecah, TAPI nampol banget untuk glam up. So this one is my favorite. 

Shu Uemura Compact UV Lightbulb. 
Hit the pan alert! I always set my foundation dan I don't really mind to set it with another powder foundation for heavy duty makeup! I don't reach out for minerals powder tho! I prefer powder foundation Since it gives me long lasting finish and makes my fave so flawless. 

Ini mask yang selalu Gue pake. Tinggal dia sheet mask lagi. 
Proof that I love this a lot. Ga bikin break out and moisture so well. 

Beauty oil that keeps me hydrated. Kiehls midnight Revovery Concertrate! But agak greasy Di wajah. Overall it makes my face healthy and glow after I wake up in the morning. Ini oil dipake pas malem sebelum tidur. 

So, how about you? Produk apa ajah yang paling kalian gunakan? 



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

1 comment:

  1. habis baca ini aku lgsg cek make up ku, dn ternyata belum ada yg hit the pan huaahh -_-

    Ray http://elusive-enigma.blogspot.co.id

    ReplyDelete

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML