Saturday, July 30, 2016

Pengering Jerawat Dari Mario Badescu Drying Lotion Review

2 bulan Ini aku stress banget karena Banyak banget jerawat yang muncul. Entah salah makan, alergi kosmetik tertentu atau pakai makeup kelamaan lebih dari 9 jam. 
Kalau masalah cuci muka aku yakin sangat bersih karena aku pakai Cleansing oil, Cleansing water lalu cuci muka pake sabun 3 kali. I mean it guys. 

Akhir akhir ini aku banyak beli barang baru and coba coba kayanya gara gara produk ituhhhh xxxxxxxx bikin jerawat membludak. Produk nya apa ? Produk Korea yang itu pernah ku Review. I will never purchase any from That brand and i used to be don't really like how it performs. 

You can see itu parah banget. Pertama mya itu komedo putih putih banyak banget trs lama lama jadi jerawat. So sorry for those nasty pic. Skip ajah. 
Sebelumnya muka ku itu ga ada jerawat kaya gitu. Ada kalau mau mens ya wajar. 

No jerawat kan? 
Tapi gara gara coba coba produk Korea itu langsung membludak. Entah dari dulu selalu kurang yakin sama beberapa produk Korea. No hate no shade ya. Ada beberapa produk yang memang aku suka seperti Etude Bb cream itu OK lah . Lainnya sih walaupun semahal apapun high end dll, aku lebih prefer produk Jepang punya. You can see a lot of Japanese brand and Western brand on my blog. 

BenerAn ga ada maksud apa apa untuk pecinta produk Korea. Cuma di muka ku ajah selalu jerawatan membludak. 

Setelah jerawat keluar aku stres parah soalnya muka ku ancur beneran ancur guys. Sedih banget miris liatnya. 
Aku ga mau ke dokter awalnya karena as always ya steroid bikin ketergantungan. 

Aku coba pake Mario Badescu ini drying Lotion. Banyak Review yang bilang bagus. Akhir nya coba beli. Harga mya sekitar 360.000 IDR untuk 29 ml. 

Ada texture yang cream juga effect nya sih less drying. Tapi aku lebih suka yang ini . 

Well, itu ga boleh di kocok cara pemakaiannya. Ambil cotton bud lalu dimasukkan sampai ke pink sedimentasi nya. 
Terlihat kan bagian Pink nya itu? Nah setelah itu ditotol pake Cotton bud di daerah yang ada jerawatnya. 

Effect nya burung feeling guys. 
Sampai nangis aku sangking perih banget. 
Aduh pokoknya pertama ditotol langsung ahhhhhhh sampe keluar air mata . Mungkin obat nya bekerja since ada salicycil acid.
 
Banyak yang bilang Kalo semalem ajah udah kering jerawat ya. 
Nahhhhhh not going to happen.
Kering muka Nya Iya kerasa ketarik jerawat ya masih ga kering . Hedehhhh so kecewa ajah sih . But I will continue to use it juga to see the progress. 

Kayanya Banyak review yang sangat membanggakan Ini produk pasti semalem kering . Enggak tuh. 
Pake rutin seminggu sampe kering tuh jerawat ga sehari juga. 

Sekarang muka ku berangsur membaik sambil Kepake produk lain seperti Dari Dhc acne spot. Dulu pernah ku review juga Di blog Ini. Tapi Karena susah banget beli produk Dhc Di indonesia beli Nya harus Di Jepang. 

Plus aku kurangin makan telur, kadang dan penggunaan make up yang terlalu lama. 

Is it really worth it? What do you think about this product? Just tell me if I used it in wrong way or idk 
Read More




Shu Uemura's New Tokyo Colors Pressed Eyeshadow 2016

You know I love Shu Uemura So much and no matter new stuffs from Shu Uemura- I will def get that. 
I'm huge fan of these brand and I give you guys an honest opinion about it. 

So recently, Shu Uemura came with newest colors. They got inspired from Tokyo Itself. When I was in Japan, definetly I could feel the sense of these making new colors. 





And of course I'm getting it. 
The name is so real cute tho.
Shinjuku Yellow 
Icho Yellow 
Harajuku Pink 
Ginza Violet 
Tokyo Night Silver and many more. Totally describe how Japan lights at night or day time. 

Ta---Daaaaaa
The palette is new. It has more space for an eyeshadow or blushes. 
Filled with 8 pressed eyeshadow. 
It's customable so you can mix your favorite one in one palette and ready to rock the looks. 

It comes with brushes and mirror inside and I think so perfect for travelling. The compact size is not so huge it's so handy tho. 

Price is 360.000-380.000 for the compact itself. Without the eyeshadow yeah. 

The single shadow from Shu Uemura is quite expensive. 
It's 230.000 IDR a piece. 
Let me tell you something that When you purchase Shu Uemura from Japan and buy directly in Indonesia, it's way cheaper to purchase in Indonesia. 

When I was in Japan I feel like wow! 
Even I got tax free still so pricey over there. I highly recommend to get it in our country better. 
Maybe because the exchange currency. 

As you can see here is the swatch.
I'm obsessed with Matsuri Red so pretty and Tokyo Night Silver too! 

There are so many Shu Uemura eyeshadow finishes, they are 
From Matte----- code is M xxx
Shimmer ---- code is S xxx 
IR ----- for iredescent 
Glitter ----- code is G xxx 
Pearl ---- code is P xxx 
So you don't have to worry about the finishes of you want .
So many shades so many finishes. 
You can pick everything you want without having to worry about the finishes you get. 
That's why I love Shu uemura so much. Kadang kita suka satu Warna tertentu but we don't really like the finishes. Yaaa kannn pasti pernah ngalami Kaya gt? 

experience infinite choice for your ever-evolving style.

truest color pay-off and a non-fading finish. blends effortlessly for ideal coverage control. the powders capture light, absorbing and reflecting it for a multi-dimensional effect.

full color spectrum, 5 different textures
• matte (m): a velvety, even finish gives vivid color with a smooth finish
• pearl (p): a silky shimmer of light for luminous radiance
• iridescent (ir): captivating shades offer glimmering reflections of changing colors
• metallic (me): smooth like liquid with a metallic glow
• glitters (g): abundant sparkles for glistening glamour
Source : Shu Uemura Website. 

From bottom to top yeah : 

Soft black . Not so powerful jet black 
P696 beautiful blue pearl 
Medium Green 
Matsuri Red S160 
Icho Yellow 
Tokyo Night Silver 
Awayuki white 
Sakura shell pink 

Blendable. But the glitter one like Tokyo Silver Night isnsobhardbto blend. I need to apply glitter glue first to make it stick to eyelid. 
Pigmented but I highly recommend to apply primer first for more pigmented eyeshadow. 
Some colors didn't perform really well. I'm not gonna lie. Some colors has really powdery texture choky I'm not impressed. 
( even I love the brand I will give you an honest opinion ) 
Some colors the matte one works beautifully. 
If you apply the glitter glue for awayuki White or Icho Yellow or Tokyo night silver it will be so damn beautiful. Really I mean it. No glue glitter for those colors : MEH! But if you apply glue glitter : BOMB Amazaing so beautiful. 

What glitter glue I used is from Too Faced  glitter glue insurance. 
I can't find any other brand tho. 

Pricey but so beautiful and I cannot resist. 

You can mix the palette with blush too if you want. 




Read More




Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML