Saturday, November 26, 2016

CHICCA RAVISHING GLOW SOLID FOUNDATION キッカ ラヴィッシンググロウ ソリッドファンデーション REVIEW

キッカ 
CHICCA Is one of the high end Japanese brand. 
it is very hard to find this brand outside the Japan. 
if you have a chance to go to Japan, go visit their counter and try one of their brand. 



credit to : chicca website http://www.chicca.jp/lineup/base_makeup/rg_solid_foundation.html


キッカ ラヴィッシンググロウ
ソリッドファンデーション
this foundation is creme type. 
and it is very solid. like really solid. 
it is in creme texture but not that creamy if you know what i mean. 

credit to http://www.chicca.jp/lineup/base_makeup/rg_solid_foundation.html

the color variation is not that much for deeper skintone.
but i think for Medium skin girl, you will be able to find some shade for you. 
the best way to apply this type of foundation is with sponge. 

Oh yeah just for your information, the foundation and the case comes in separate ways which mean you have to buy the foundation itself and the case if you want. 
typically all Japanese brand comes with idea like that. 
So when you run out of the foundation, you able to purchase the refill without having to purchase the case. 

this is the price : 

リフィル 全8色 5,000円(税抜) SPF45・PA+++ 
ケース  全1種 3,000円(税抜)
スポンジ 全1種 1,000円(税抜)2個入
source : chicca website 


THE CASE IS 3000 JPY

FOUNDATION ONLY : 5000 JPY 
TOTAL 8000 JPY BEFORE TAX

this Foundation as i have mention it's pretty solid so you need to moisturize very well. 
or apply a little bit beauty oil on your face or your favorite sponge. 

The coverage i mean it's very good. 
it covers so well all the redness. 
i really enjoy applying this on my face only if i moisturize very well. 

price is fine but of course it is before the tax. 
the oil control very great too i'm totally impressed. 
it is great for travelling and it comes with mirror inside. 



made in Japan 
my shade is 01. I'm pretty light right now because my skincare has whitening effect. 

Price is IDR. 1.175.000 (CASE + foundation without sponge) 
worth the money ? 
i guess yeah as long as your skin is not so flaky dry. 
if you have very very dry skin or mature skin, this type of foundation is not for you. 
 you might be hate this for mature skin and flaky skin. 

i don't see any white cast even this foundation have high spf. i mean 45 spf tho. 
PRETTY STRONG SPF HAHA 


Read More




YSL TOUCH ECLAT LUMIERE DIVINE HIGHLIGHTING FINISHING POWDER REVIEW


 KATHLEEN LIGHT MADE ME BUY IT 
HAHAHA

YES, SHE MENTIONED THIS BEAUTIFUL POWDER ON HER YOUTUBE CHANEL 
AND I WAS SOLD THAT TIME. 

I CALLED YSL INDONESIA TO CHECK IF IT STILL AVAILABLE OR NAH 
BUT MY LOCAL SOGO DEPARTMENT STORE DOESN'T CARRY THIS TYPE OF HIGHLIGHTING POWDER ANYMORE. 
IT WAS SOLD OUT BUT I WAS TORN. 

CREDIT TO KATHLEEN LIGHT AS OWNER 


BEAUTUFUL RIGHT ?

LUCKILY, I GOT IT AND PURCHASED IT FROM SAKS FIFTH AVENUE!!!! 

YES, KATHLEEN IS RIGHT. 
THIS TYPE OF POWDER WHEN I FIRST SWATCH IT IT LOOKED LIKE NOTHING. 
BUT WHEN YOU APPLY IT WITH YOUR BRUSH TO THE HIGHEST POINT OF CHEEKBONE OR BRUSH IT AROUND ALL OVER YOUR FACE, IT GIVE YOUR HEALTHY INSTANT LUMINOUS. 



IT IS NOT THAT BAM GLITTERY OR CHUNKY FEELING 
IT GIVES YOU LUMINOUS LOOKS. 
EMBOSSED YSL INSIDE OF THE POWDER 
PACKAGING IS ALWAYS GREAT. GOLD WITH THE MIRROR INSIDE 
IT COMES WITH POWDER PUFF WHICH SUCK 
PRICE IS IDR.800.000. GOT IT FROM SAKS FIFTH AVENUE ONLINE
IN INDONESIA THEY SOLD IT FOR IDR.1.000.000 
IT IS MORE LIKE HOURGLASS AMBIENT PALETTE BUT STILL SOFTER HIGHLIGHT 
VERY SUBTLE, YOU CAN GO NO WRONG WITH SUBTLE LOOKS.

WHAT DO YOU THINK ? 
WANNA GIVE A TRY?





Read More




ANASTASIA BEVERLY HILLS MODERN RENAISSANCE PALETTE REVIEW

ANASTASIA BEVERLY HILLS MADE THE BEST EYE SHADOW PALETTE IN MY OPINION. 

SO BUTTERY
SO PIGMENTED 
EASY TO BLEND
REASONABLE PRICE 
NOT CHALKY
JUST PERFECTION 


 THE COLOR IS MORE ON THE WARM SIDE
SIMILAR LIKE KYLIE AND HUDA BEAUTY ROSE GOLD PALETTE
BUT I PREFER ANASTASIA BEVERLY HILLS MORE

THE TOP ROW 

ALL SWATCHES 
NO PRIMER 

WARM TONE ALWAYS LOOK SO GOOD ON EYES IN MY OPINION 
COMES IN 14 SHADES
DUAL ENDED BRUSH
SUEDE PACKAGING 
PIGMENTATION IS SO GREAT 
NOT CHALKY
BLENDABLE
YOU CAN PULL IT OFF SO MANY LOOKS WITH THIS PALETTE.
MORE ON THE MATTE SIDE. 

IF YOU LOVE SHIMMERY GO TO MARIO MASTER PALETTE 
MARIO MASTER PALETTE MORE ON THE SHIMMERY SIDE 

IF I HAVE TO PICK WHICH ONE
NOT GONNA LIE MODERN RENAISSANCE IS MY GO TO PALETTE 
YOU CAN GO NEUTRAL, SMOKY, OR BURGUNDY WITH THIS PALETTE. 
PRICE IS $42-45 I GUESS I DON'T REMEMBER THE PRICE 

IDR. 750.000-IDR 800.000 INDONESIA PRICE 
WORTH EVERY PENNY TRUST ME! 
GO GRAB IF YOU HAVE A CHANCE TO GET EM. 
 I THINK THIS IS THE MOST VERSATILE PALETTE 

WHAT DO YOU THINK? 



Read More




マキアージュ Maquillage Snow Beauty 2016 Face Powder

HEY GUYS
SO, I'M SO BEYOND EXCITED TO SHARE WITH YOU ABOUT THIS SUPER LOVELY POWDER FROM BRAND : MAQUILLAGE (SISTER BRAND OF SHISEIDO JAPAN) 

マキアージュ maquillage has released snow beauty collection powder every year and i think they are Limited edition because it is so real pretty. 

you know that i'm obsessed with Japanese brand because their quality is top of the knot. 


I MEAN COME ON 
DON'T LIE 
IT IS SOOOO FREAKIN BEAUTIFUL. 
RIGHT ? 
DON'T YOU AGREE WITH ME ? 







PACKAGING IS CUTE AF 
embossed beautifully right ?

POWDER IS ONLY 1 COLOR AND I THINK IT IS SUITABLE FOR FAIR TO LIGHT SKIN TONE. even it goes translucent.

THE TEXTURE IS NOT THAT SILKY TO BE HONEST 
IT IS MORE IN THE POWDERY TEXTURE WHICH I DON'T REALLY LIKE. 
formulation is Ok. nothing like omg my skin look so damn good. 

BUT IT IS BEST FOR SETTING YOUR FOUNDATION TOO. 
TO MAKE IT MORE SILKY YOU CAN SPRAY YOUR SETTING SPRAY LIKE MAC FIX+ OR MAKE UP FOR EVER MIST AND FIX.

IT IS IN THE MATTE SIDE. 
FOR FINISHING POWDER, THIS OF POWDER WILL NOT GIVE YOU SUCH LUMINOUS SILK RESULT
Great for touch up too.
this type of powder is not like foundation powder that have strong longevity and covers so well.
it goes Translucent tho.
NO WHITE CAST


ONLY IN JAPAN
PRICE IS IDR. 1.200.000
I THINK IT'S LIMITED EDITION AND EVERY THEY COME WITH DIFFERENT PATTERN 
IT COMES WITH PUFF , BUT STILL PREFER THE BRUSH THO. HAHA

Trust me, once you got limited edition stuffs, you will be happier and it becomes addiction.


Read More




Welcome to my November 2016

Hey guys.
so omg we nearly in the end of November already.
i'm going to share with you my favorite this month.

Most of it is High End to Luxury. I'm so sorry that i don't really give a review about Drugstore stuffs. But hey promise ya next month okay.

So of course my Love for this month, they are :

Anastasia Beverly Hills Master Palette by Mario.
as you already know that I'm big fan of MARIO DEDIVANOVIC aka Kim Kardashian's Make Up artist

so warm so neutral so perfect

Moving on, my next love is Guerlain L'or Gold Primer.
When Tati raves it I'm all about it. But let me be honest, this primer doesn't work magically if you are under 35 years old. Yes, it is not like wow-ed me but still do the descent job. I feel my face moisturize very well and a little bit goes long way.

Guerlain is luxury brand, it's not hig end but more into Luxury. that's why the PRICE IS RIDICULOUS. I bought it at Sogo Dept Store and it cost me around IDR.1.200.000


Next is Koh Gen do Aqua Foundation. Beautiful finish as always.
review is here
KOH GEN DO REVIEW IS HERE



anastasia contour kit
Naturie Hatomugi Moisturizer Japanese drugstore

REVIEW HATOMUGI IS HERE



Nars Boy's don't cry Limited edition






AND MANY MORE 




Read More




Tuesday, November 22, 2016

Mario Dedivanovic Most Famoust Make Up Artist MASTER PALETTE Anastasia Beverly Hills Review

Okay, so ga perlu basa basi lagi.
udah kenal pasti sama Mario Dedivanovic alias Kim Kardashian's Make Up Artist.

Mario Dedivanovic dulu nya kerja di Sephora dan kemudian menjadi Kim Kardashian Make UP Artist dan langsung karya - karya nya melejit.



Nah di tahun 2016 ini dia berkolaborasi dengan Anastasia Beverly Hills untuk membuat eyeshadow palette. Palette nya pasti nya sangat wearable bukan ijo, pink, biru mentereng.
lebih ke warm tone dan pastinya sangat wearable.


untuk kualitas sangat ga diragukan lah. Ini Anatasia beverly hills yang sudah oke punya.
very pigmented. not gonna lie to you guys
very buttery
easy to apply
ini palette lebih ke shimmery dibanding matte. kalau mau matte mending coba Modern Renaissance palette.
cocok untuk dipake sehari-hari.
hati - hari untuk warna 5th Avenue karena sangat mudah pecah. entah kenapa,
lembut banget ga powdery sama sekali ini eyeshadow.

isi nya 12 eyeshadow dengan 1 kuas dual ended.
mahal? sekiar IDR 800.000. Jadi relative ya ini.
dilengkapi dengan kaca didalam nya jadi enak kalo travelling.



the swatches. 

rata rata udah pada sold out ini di US. dan pasti ga bakal restock. 

kalau kamu nemu online shop yang jual mending beli deh ga nyesel. 





Read More




Monday, November 7, 2016

Monday, October 17, 2016

Melting Cake Halloween Makeup Inspired

Halloween! Yassssss! 
Cari ide make up soal Halloween ? 
Biasanya aku buat yg berdarah darah kali ini enggak. 

Alasannya karena stock fake blood udah abis. Lagi pesen di ebay nih. 

Kali ini buat melting cake ajah inspired by Desi Perkins. Pasti tahu lah ya siapa...udah terkenal di youtube juga. 



DESI Perkins sih BUAT ice cream meanwhile ga punya aksesoris ice cream ada nya cake ya dipake seadanya. 

Cara buat nya gampang banget.
Tinggal makeup seperti biasa and buat dripping effect. 

Nanti tinggal dikasih eyeshadow warna warna bisa sesuka hati atau mau pale cream seperti Make Up for Ever FLASH palette juga lebih oke. 


video

Udah gitu ajah. 
Ga susah kali ini. 
Hehehe 

Gimana ide halloween kalian ? 


Read More




Wednesday, October 12, 2016

Serunya Berpetualang di Lembang

Serunya Berpetualang di Lembang
Semua orang pasti pernah mengalami kebosanan. Ayah bosan duduk di kursi kantor terus-menerus. Ibu yang di rumah juga bosan karena hanya berkutat dengan urusan dapur dan sumur. Begitu juga anak-anak yang waktunya dihabiskan di sekolah, memperhatikan papan tulis dan tidak bisa bebas bergerak di kursinya masing-masing. Semua orang butuh liburan, terutama ke alam terbuka dan ada banyak aktivitas fisik yang menyegarkan.

Lembang, adalah salah satu tempat tujuan wisata yang menjanjikan beraneka ragam aktivitas fisik di dalam terbuka. Penginapan di Lembang pun banyak tersedia, jadi Anda tidak susah lagi jika ingin menginap di sana dan memilih hotel yang sesuai untuk keluarga. Berikut adalah pilihan tempat wisata yang bisa Anda coba bersama keluarga dan menikmati serunya berpetualang di Lembang :

Taman Bunga Cihideung
Siapa yang tidak suka menyaksikan warna-warni bunga yang indah? Bandung, yang memiliki julukan Kota Kembang, memang tak bisa dipisahkan dari bunga-bunga. Di Lembang, ada Taman Bunga Cihideung yang memiliki koleksi bunga yang lengkap, dari mawar, melati, Bougenville, dan lain-lain.

Taman Bunga Cihideung (sumber: infobdg.com)

Selain dapat menikmati keindahan bunga-bunga di tempatnya, Anda juga dapat membeli dan merawatnya di rumah. Harga tanamannya per pot juga cukup terjangkau, tergantung jenis tanamannya. Para Ibu yang mencari kesibukan di rumah agar tidak bosan, bisa membeli tanaman-tanaman di Taman Bunga Cihideung ini.  Anak-anak pun bisa belajar langsung mengenai jenis-jenis bunga dan tanaman di Taman Bunga ini.
Bagi Anda yang ingin menikmati keindahan Lembang lebih lama bisa memilih penginapan yang banyak tersedia di dekat obyek wisatanya. Penginapan-pengianapn tersebut bisa Anda pesan melalui situs traveloka.com tersedia berbagai pilihan penginapan sesuai kebutuhan dan budget Anda dan keluarga tentunya.
Salah satu hotel yang dekat dengan obyek wisata adalah Lembang Asri Resort, yang berlokasi di dekat Gunung Tangkuban Perahu, sehingga Anda juga bisa sekaligus berwisata ke gunung yang melegenda itu.

Lembang Asri Resort (sumber: adrianiann.blogspot.com)
Floating Market Lembang
Ternyata Lembang juga memiliki Pasar Terapung seperti yang ada di Kalimantan. Tapi jangan berpikir pasar terapung di Lembang ini menjual aneka bahan mentah seperti sayuran ya, karena yang satu ini murni untuk berwisata. Floating Market Lembang menjual aneka jajanan khas Sunda di atas perahu yang diparkir di pinggir Danau Situ Umar.
Bagi Anda pecinta kuliner khas Sunda, seperti siomay, colenak, tahu Lembang, otak-otak, dan sebagainya, bisa mampir ke perahu yang menjual makanan-makanan tersebut, lalu menikmatinya bersama keluarga. Perahu-perahunya disusun rapi sehingga memudahkan Anda memilih jajanan yang berjumlah lebih dari 40-an itu.
Harga jajanannya cukup terjangkau. Anda bisa menikmati jajanan itu di dalam gazebo yang sudah disediakan, tentunya dengan membayar biaya sewanya juga. Anda bisa bersantai di dalamnya sambil melihat Gunung Tangkuban Perahu dari kejauhan dan merasakan belaian sejuk udara Lembang.

Treetop Adventure Park
Anak-anak pasti senang diajak bermain ke Treetop Adventure Park, wahana bermain untuk menguji keberanian. Ada Flying Fox yang meluncur menembus hutan Pinus  dengan ketinggian 20 meter. Menegangkan! Anak berumur 4 tahun pun sudah bisa mencobanya, karena setiap sirkuit dibuat dengan menyesuaikan umur anak.
Setiap alatnya menggunakan standar keselamatan Eropa, karena Treetop Adventure Park Lembang memang merupakan bagian dari jaringan Treetop yang pertama kali dibuat di Perancis. Selain menguji keberanian berada di atas ketinggian dan meluncur ke tengah hutan Pinus, anak-anak juga diajak untuk bergerak aktif dan tentunya lebih sehat daripada hanya bermain gadget seharian.

Taman Hutan Raya
Nah ini dia tempat wisata alam yang lengkap, menjelajah ke dalam hutan. Di dalamnya ada air terjun Curug Dago, Curug Omas, Gua Belanda, Gua Jepang, dan obyek wisata Maribaya. Selain merasakan udara yang sejuk di bawah rimbun pepohonan, Anda juga bisa mendengarkan kicauan burung dan suara air terjun yang menenangkan.
Ada track untuk berlari, jika Anda ingin sekaligus berolahraga, saung-saung kecil untuk beristirahat, WC umum, tempat membeli makanan kecil, dan pemandian air panas. Biaya tiket masuknya juga murah meriah, cocok untuk membawa seluruh keluarga. Udara segar dan aktivitas fisik berjalan menyusuri Taman Hutan Raya ini akan mengembalikan kesegaran kita dan tentu saja menyehatkan.


Read More




Friday, September 16, 2016

Skin focus make up

Aku tuh jarang banget make up light - skin focus kinda thing. Nah tapi sesekali boleh lah. 
Haha 

Biasanya i'm all about glam life! Western Style - full contour and drama eye lashes. 
Now i want to be quite simple. 

So, here it is : 
Skin focus in my opinion. 
What do you think ? 

Blush overdose 😊 make up 
#makeup details 
#ハトムギ as moisturizer
#faceit BB Shimmering as Base. Ini hasilnya glitter gt di muka bukan Shimmer. Namanya doang shimmering. Jadi harus ditumpuk foundation . 

#shuuemura Skin Fit foundation. Highly recommend if you love light makeup. I have Reviewed it before kok . 

#maccosmetics light boost. 
#シュウウエムラ loose powder to set the face , Painting Liner in black 

#nars blush "Boys don't cry " LE 
#gerardcosmetics 1995 lipstick 
#urbandecay Naked eyeshadow 
#anastasiabeverlyhills dipbrow pomade dark brown

Kalo mau skin focus ga perlu too heavy kan ta ? Jadi tetep kelihatan healthy. 
I need very good moisturizer karena muka ku ini kering banget jadi itu hatomugi the best in My opinion. I don't know about you guys with oily skin. 


Read More




Friday, September 9, 2016

Giveaway

Mau bagi bagi sedikit hadiah BUAT kalian. 


Total hadiah untuk 3 orang ya. 

Rules : 
Siapa saja boleh ikut, asal punya social media. 

Hadiah untuk 3 pemenang. 

Follow : @lidiacaterinef on Instagram dan Twitter. 

No private or giveaway account. Please Jangan curang. 

Share foto Ini Di Instagram dan tag 3 temen kalian. Beri geo tag location Di Instagram kalian. Misal kamu rumah Nya Di daerah Solo, ya Di share Di Instagram dan tag lokasi Solo. 
Ga perlu sampe alamat bener bener daerah ya. 

Jangan lupa kasih geo tag Nya ya. 
Misal : surabaya. 
Sambil kasih alasan kenapa kamu harus menang Ga Itu. 

Tag me juga @lidiacaterinef 

Untuk pemenang 1 : 

All full size kecuali samples skinfood ya dan cream kecil diatas Sebelah liostick wardah. 

Etude house dry shampoo 
Etude house cleansing cream BUAT hadir makeup. 
Bh cosmetics lipgloss full size 
Lipstick wardah long lasting 
False lashes 
Skinfood serum sample size 
Cream mini tube 
Lancome catalogue. 

Pemenang ke 2 


Perfume wardah full size. 
All full size ya. 
Biore face wash 
Makarizo hair mask 
Lipstick purbasari 

Ini untuk pemenang ke 3. 

Refill size Inez bedak 
Nivea soft cream 
Biore face wash 
Elips

Waktu 2 minggu bisa lebih cepet. Terserah aku soalnya kadang aku sibuk jadi aku closed giveaway lebih awal. 


Have a good day guys 

CLOSED

Read More




Saturday, September 3, 2016

August Favorite

August favorite! 

First when it comes to skincare, first step is toner. And my August favorite comes to Estée Lauder Micro Eseence. The bottle is huge super luxury too. 
It has thicker consistency rather than normal lotion/ tone. A lil bit rich and perfect for dry to mature skin. 

Estée Lauder Time Zone eye cream is my favorite too. So lightweight under they eyes without causing irritation 

Suqqu Face Rotector advance SPF 50 is Sunblock game strong. Good news is no super white cast. And it's great to apply even under the make up too. A lil bit expensive but it really works amazing to protect our face 

Marc Jacobs beauty primer is so lightweight like moisturizer. I don't feel like I apply any primer, totally like moisturizer. It has coconut scent on it and makeup glides smoothly. 
Bottle is pretty and look so fancy. 

Koh gen do Aqua foundation is so great. I get compliment a lot when I use this foundation. The coverage is buildable and blend so easily. It's not sheer. Medium to full. 

Shu Uemura Custom Palette is so pretty. They are new Tokyo Colors. Inspired by every places in Tokyo. It has so many beautiful finishes but definetly I need a primer to make it pop. 

Too faced glitter glue. It's so hard to pull it off the Glitter from Shu Uemura. Not stick so well on my kid that's why I need a glitter glue. Too faced create beautiful glitter glue and make my life easier to put any glitter on my eyes. Really I highly recommend these beauty. 

Jeffree Star Lip Scrub. No more dry lips. I love these and it's OK to swallow. lol . Vegan. It has so many cool flavors too. Mojito, Rootbeer, strawberry and mint. Mine is mojito. 

I don't really use any mascara. Cause my real lashes I so tiny AF! I don't have so many mascara only 2 of them. They are from Estee and Too Faced better than dec and this month my favorite is Estee Lauder voluptuous mascara. No clumpy whatsoever and dry pretty fast too

RMK circus face color spring 2016, as blush and subtle highlighters not type of blinding highlighters. I love these as blush actually so great beautiful on my skin. Not too strong just subtle. 

RMK face correcting color 01 as powder. Lovely packaging and design. 

Read More




Friday, September 2, 2016

RMK Face Correcting Color 01 Alice In Wonderland

RMK or RUMIKO known as High end Japanese Brand. 

RMK always have so many good stuffs. Their foundation, blushes are all so good. 

They have amazing limited edition stuffs every year and I'm all about it. 
2016, is Alice in wonderland Face Color Correcting Powder. 
Packaging so pretty right??? 

Of course Made In Japan. 


Ta daaaaaa!!!!!! Whoaaaaaa so freaking gorgeous! 

See take a look inside of it! 
Well I know it's green but please don't be fooled lah! This is Face color correcting powder! 
It goes white a lil bit cool tone. 

Well too cute! I can't even. 

The swatch. 
Well the purpose of this powder is to help you to conceal the redness on your face. But is it really works? Quite enough. 
But I use it to set my foundation tho. Hehehhe. I don't really believe in color correcting to be honest. I don't know I just don't have a time to you know color correct my entire face. 


Price is expensive lah. IDR.1.000.000 
Limited edition. 
Not available in RMK Singapore. Only in Japan. 
Not break me out 
Pretty packaging 
Comes with mirror inside 
Help to reduce redness a lil bit. 
Great to set the foundation. 
There is no annoying scent. 

So what do you think? Wanna give a try? 

Read More




Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML