Monday, March 16, 2015

Review: Make Up: Bioderma Sensibio H2O

So. Hey guys welcome back! 
Today's review is all about cleansing! 

As you know i'm so much into make up but the most important thing is out skin! 
You will not  get flawless make up if your skin is not good enough! Who's with me? 

Anyways, i have tried so many make up remover. From local brands in here. At the first, it works so well in my skin that brand. But not long time, i got so much iritated. Rasanya gatel, perih dan kemudian keluar jerawat dibagian yang perih itu setiap pake xxx brand itu! 

Aku ga kasih tau brand nya, karena menurut aku buat apa aku kasih tau ke kalian kalo aku ga rekomendasikan. 

Sejak itu aku ganti ke Shu Uemura Cleansing oil . Tapi lama lama kok sayang uang nya hahhahah. I have to spend 1.100.000 for cleansing oil only? Hmmmm time to save up Cath! 

Jadi aku beli yang agak murah. Aku ganti Cleansing Oil Shu Uemura ku dengan Mac Cleansing OFF Oil. Dibilang harga murah juga ga juga. Untuk 150 ml, cleansing oil Mac , 390.000. 
But it's the way cheaper than Shu Uemura Right ? So i decided to take it and i love it . Mau baca Review nya Si Mac Cleanse Off Oil bisa di http://www.thebeautypride.com/2014/10/mac-cleanse-off-oil-review.html 

Nah karena Cleansing Oil Mac aku tinggal setengah, aku harus beli buat back up. And i decided to this. BIODERMA! 

It comes in 3 different sizes I think. 
This one is the biggest one. 
Travel package, 250 ml and 500 ml. 
I grabbed the 500 ml , Guardian has the promo for the Biggest one. 

Only 219.000 for 500 ml! 
It's way cheaper than My Mac cleansing oil . Hahhahah. But doesn't mean I stop using Mac. I used them both to make sure no make up on face. I don't want the acne comes to me hahah. 

Ada yang bottle warna Hijau buat Acne kali ya . Cause aku ga check juga . 

Yang ini bisa untuk semua jenis kulit bahkan sensitive . Jadi aman buat kulit kamu yang suka ga jelas tiba tuna gatel tiba tiba merah . It stated and claims like that sih. 

Huge bottle right? 

They told me to pour it into the cotton and gently tap to out face and voilaaa remove the make up on our face.

How many pumps / mau tuang seberapa sesuak kalian karena porsi wajah kita berbeda. Ada yang sedikit udah cukup, ada yang harus berkali kali . 

Lagian ini tergantung dari banyak nya make up yang kita apply ke muka kita. Kalau kita apply banyak make up , we need more of this remover! 

With this cleanser , all make up melts easily. Seperti rontok itu makeup hhahaha. 

Compared to mac cleansing oil, i love the mac still. But this one is not bad at all. It does great job! 
Mac is oil and this one is more watery. 
So if you don't like oil stuffs grab this one. 
If you have more budget, go to Shu Uemura. 
But for me, as long as they do the same jobs and the result is quite similar. Why not go something cheaper, right ? 
Hahhaha 

Thank you guys ! 
Love ya 



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

2 comments:

  1. hello Lidia, salam kenal ^_~ kalau jenis kulitmu berminyak dan berjerawat, sebaiknya pilih yang sebium, yang warna hijau. Karena yg Sensibio pink ini buat jenis kulit kering yang sensitif :)
    Kalau sempat bisa baca blogku di http://wind-atree.blogspot.com/2015/03/bioderma-skin-class.html ya, disana aku jelasin lebih detail ttg Bioderma ini

    Thank you

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nope. Aku ga jerawatan sekarang.
      Aku diatas cuma jelasin kalo dulu pake brand xxx kulit ku tbtb muncul jerawat setelah pake itu. Pake xxx udah lama kok say jadi skrg puji Tuhan ga ada jerawat.
      Makasih info nya ya .

      Delete

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML