Friday, October 3, 2014

MAC CLEANSE OFF OIL REVIEW

Pentingnya untuk menjaga kesehatan kulit kita. 
dengan Make Up pastinya membuat kita semakin percaya diri, tapi apa akibatnya apabila kita terlalu sering menggunakan Make Up? 
Bukannya malah sehat ini kulit tapi malah bikin jerawatan. 
and yeah itu pastinya pernah gue alamin. 
Make up yang ga kita bersihkan dengan sempurna, membuat jerawatan!!!! 
duh I hate it so much. 

and today I'll show you my secret to remove sisa sisa make up diwajah. 
and I trust my cleansing oil with MAC! 
My previous cleansing oil was from Shu Uemura. 
but i want to try something new. 
and I love this my MAC CLEANSING OIL.




sebelumnya, Shu aku habis and i try local brand(will not mention the name) , 
it did good job to remove the make up, tapi kok lama lama perih banget. 
and setelah perih pada bagian tertentu, keluar jerawat satu satu. 
kaya Iritasi gitu. duhhhh kesel banget rasanya. 
pengennya cari yang lebih murah, tapi malah jerawatan parah. 
jadi kalo menurut gue, kalo lo udah cocok sama brand tertentu, jangan ganti ganti deh. 

Both Shu and Mac did very great Job. 
and my skin is love MAC too. so i decide to take MAC.

Cara pakai pastinya sama seperti layaknya cleansing oil lainnya. 
instruksi dalam bahasa Indonesia, disuruh pakai kapas. 
Bu trust me, Kapas malah absorb oilnya lebih banyak. 
and I prefer massage it into my face directly then remove it with cotton pad. 

and just like that. 
super easy. 
and say bye to your make up. 
let your bare face take a breathe. 
hahhahah.



price 390.000
and I got it from Sogo. 
you can purchase it at SOGO/ MAC Store.
150 ML
Comes in pumps.
you only need 1 pumps only . well actually depends on your face lah ya.


bersih! done! 
Pastinya tinggal cuci muka and biarkan kulit mu bernafas.
so what's your daily routine to cleanse your make up? 





Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

No comments:

Post a Comment

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML