Sunday, November 24, 2013

Review dan Tips Cara Membentuk Alis yang bagus : Anastasia Beverly Hills Beauty Express

Back to review about brows. One of my favorite part.

This brand is huge and for the views I think everyone should known this name. 
Called Anastasia Beverly Hills. 
This products is damn amazing. 
You can check the instagram and you can find so many perfect high arch brows . 


I got this from online shop @allbeautified from instagram .
You can check her IG and she provide the ready stock all about nails. From OPI , china glaze and many more. Great seller . 


Back to the Anastasia Beverly Hills. 

Products reviews:

1. There are 2 shades , blonde and brunette . 

2. Eyeshadow inside, to complete your eyes look. can be used as highliter of your brow

3. Brow wax. To create such an amazing brows, the brows should be neat ( ga keluar keluar ) this wax help you to make your brows neat 

4. Price : I bought it $58. 

5. Brush inside . So lucky right to own this . 

6. 5 brows pattern which make you easier to create your perfect brows . 

How to use this Anastasia Beverly Hills is super easy. 

Aku saranin sih untuk mendapatkan eyebrow yang high arch or tinggi kalian bisa pakai template, lihat pastinya ada bulu yang keluar dari bentuk sempurna si template. 
Tinggal cabut bulu bulu yang keluar dari bentuk template, karena template itu pastinya bentuk nya udah oke. 
Setelah kalian cabut bulu yang keluar keluar itu, kalian bisa ke next step 

First of all, you can apply your brow wax or not. It's up to you. 
Use or angle brush and apply the wax to entire eyebrow, pakai template juga boleh engga juga gpp. 
Disini aku ga pakai eyebrow waxnya and ga pake template.

Lanjut setelah itu gunakan atau aplikasikan si eyebrow powder ini, kalian bisa pakai template or engga. 
Kalau udah mahir, engga pake juga gpp. 
Template disini hanya untuk membantu proses pembentukan alis kamu supaya makin define. 

Lalu apabila kalian pilih pakai template, tinggal di tempel dan mulai pake si eyebrow powder nya
 selesai deh. 

Bisa diaplikasikan eyebrow mascara or engga. 


alis yg tipis dengan technique yang bener bisa dibuat alis yg oke bentuknya

Cara membentuk Eyebrow yang oke gampang ajah 



Bye guys 











Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

2 comments:

  1. oh... ini rahasianya, hihihi
    tapi harganya mehi bangett buatku :(
    ttapi sepadan sih sama hasilnya di kamu :)
    rapi banget,

    ReplyDelete
  2. pretty <3

    www.cikey-kim.blogspot.com

    ReplyDelete

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML